Poročni dodatki

Ko se pripravljate na poroko se vam mogoče ta dan zdi še daleč, vendar je še tako zelo blizu, če je potrebno poslati poročna vabila, poiskati okraske za na mizo, naročiti poročno torto, poročne broške, dekoracijo in še in še.
Laserstvo Makuc ima tudi na tem področju kakšno izkušnjo s katero vam lahko pomaga.
Med našimi naročili so namreč zelo popularna lesena vabila v takšnih in drugačnih oblikah. Nekaj smo jih ustvarili tudi za domačo rabo. Kar je narejeno doma, je vedno narejeno iz srca in zato bi radi to podelili z vami. Če ob ogledu izdelkov na slikah dobite kakšno idejo, ste vabljeni, da nam jo posredujete in vam jo z veseljem pomagamo uresničiti. Tako bo lahko vaš poročni dan še lepši in obenem boste imeli kakšno skrb manj.

Na slikah lahko vidite svečnike narejene z breze, ki so različnih velikosti in priložnostno okrašeni. Velikost in vrsto lesa lahko izdelamo po vaši želji, okraševanje pa prepustimo vaši domišljiji. Naredili smo tudi enostavna stojala za poročni meni. Na voljo so tudi v drugačnih oblikah (lesen kvadratek, z vgraviranim imenom, storži na ploskvi, itd.). Da pa se bojo svati večkrat spomnili vašega poročnega dne, lahko izdelamo tudi kakšen spominek, naprimer, če uporabimo lasersko graviranje in tako okrasimo lesene ali kemične svinčnike. Na slikah lahko opazite, da smo se odločili, da vsak odnese domov svinčnik z datumom in začetnicami ženina in neveste.
Najbolj naravne in edinstvene pa so se nam zdele broške za svate.
Kot izziv smo izdelali tudi stojalo za poročno torto. Nismo želeli da bi bi bila klasične oblike, ampak nekaj posebnega. Na voljo tudi za izposojo ali izdelavo v različnih oblikah in velikostih.

Naj tudi pri vas domišljija nima meja.
Lepo načrtovanje poročnega dne vam želimo iz Laserstva Makuc.

Powered by Hexo and Hexo-theme-hiker

Copyright © 2010 - 2021 Laserstvo Makuc All Rights Reserved.

Rok Rupnik hold copyright